Danmark!

NU DRAR JAG!

:)

Ser fram emot i helgen. Då blir det danmark för hela slanten! Eller aah. Jag betalar ju bara ifall jag ska köpa något. Resan betalar Olivers föräldrar. Så snälla dem är! Älskar verkligen hans familj

älskling!

Idag kommer älskling hit. åååh mys. Han ska vara här till på måndag. Han är så jävla bäst!
Nästa helg ska jag följa med honom till danmark. Han ska dit med sin familj. Ska bli så myyyys <3

.

Har lugnat mig sen igår. Ni undrar säkert vad som hade hänt. Men det håller jag utanför bloggen. Fixar i alla fall det nästa vecka och då är det som att det aldrig har hänt.

shit pomfritt

OMG! FAN OCKSÅ!!!!!!

UM

åååh. På onsdag ska jag till ungdomsmottagningen. Är så nervös! Tack och lov att Sara följer med! Hon är min ängel <3

klassresa!

Har fått reda på att vi ska på klassresa till stockholm! Hur kul är inte det? Vi ska till grönan och sådana grejer! Gud vad jag längtar! Ser fram emot all shopping och sådant.

skola

Idag börjar skolan. Så jävla tråkigt! Efter skolan ska jag och Sara in till stan och shoppa lite. Måste ju spendera våra julklappspengar ;)
Ska även till frisören och lägga i nya slingor! ska nog klippa håret lite med :) Får helt enkelt se vad jag känner för då.

Mys!

Har inte bloggat på ett par dagar nu. Men jag har spenderat dem sista dagarna på lovet med Oliver. Vi har haft det så otroligt mysigt. Mest typ kollat på film och myst. Vet fan inte hur många filmer vi hyrt under dessa dagarna.
Detta har verkligen varit det bästa jullovet någonsin. Först får jag en katt i julklapp och en mobil! Och sen blir jag tillsammans med världens bästa och mysigaste kille! 

Bio!

Idag ska jag, Sara, Oliver och Kim in till stan och gå på bio och efter bion ska vi käka pizza och senare drar alla hem till mig för att sova där! Ska bli sjukt mysigt att få sova med Oliver :*

:D

Nyårsafton var sjukt bra! Sötaste Oliver var där och vi hade otroligt trevligt! Vart så mysigt på tolvslaget :*

RSS 2.0